دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
نماینده مجلس در گفت‌وگو با آنا:

قانون جهش تولید دانش بنیان برای حمایت از اشتغال مهندسان است

قانون جهش تولید دانش بنیان برای حمایت از اشتغال مهندسان است
عضو هیئت علمی دانشگاه امیرکبیر گفت: قانون جهش تولید دانش بنیان برای حمایت از اشتغال مهندسان تصویب شده است که بر این اساس باید تعداد شرکت‌های دانش بنیان از ۸ هزار به ۴ هزار برسد. 
کد خبر : 835550

اقبال شاکری، عضو هیئت علمی دانشگاه امیرکبیر در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا با بیان اینکه در جهت حمایت از فارغ التحصیلان مهندسی قانون جهش تولید دانش بنیان در مجلس تصویب شده است، تاکید کرد: این قانون به عنوان آخرین و برترین قانون جهت حمایت از شرکت‌های دانش بنیان است که امتیازات ویژه‌ای را در آن برای مهندسان در نظر گرفته ایم و با همکاری معاونت فناوری ریاست جمهوری در حال توسعه آن هستیم.

وی افزود: حدود ۷ تا ۸ هزار شرکت دانش بنیان در کشور داریم و امیدواریم که ظرف یک دهه به ۴۰۰ هزار شرکت ارتقا یابد و به کسب و کار‌های نو و خلاق ورود کرده ایم و مهندسان می‌توانند در آن ورود یابند. 

شاکری تصریح کرد: ارتقای شرکت‌های دانش بنیان باعث می‌شود تا جامعه مهندسان در بازار کار اشباع شوند و رضایت کافی از آن کسب کنند. 

نماینده مجلس ادامه داد: راه ارتقای شرکت‌های دانش بنیان حمایت از آنهاست که در قانون تولید اقتصاد دانش بنیان مصوب شده است، یعنی این قانون بدین معناست که با رشد و تولید و ایجاد شرکت‌ها خدمات مهندسی به کشور عرضه می‌شود و سپس شرکت‌ها ثبت می‌شوند و بانک‌ها و بدنه مالی کشور از آن‌ها حمایت می‌کنند و وام می‌دهند و کار‌های مهندسان را تضمین می‌کنند و محصولات بدون مناقصه به فروش می‌رسند. 

عضو کمیسیون عمران بیان کرد: تمام شرکت‌های دانش بنیان در عرصه‌های پزشکی، فرهنگی، خدمات و تولیدات پذیرای استفاده از خدمات مهندسان هستند و با پیدایش فناوری‌های جدید توانسته اند در عرصه خدمات رشد زیادی داشته اند و شرکت‌های دانش بنیان در زمینه تولیدات دارویی هم پیشرفت داشته اند. 

شاکری افزود: شرکت‌های دانش بنیان در زمینه صنایع سبک رشد قابل توجهی داشته اند و باید حامی شرکت‌های دانش بنیان در عرصه صنایع سنگین و نیمه سنگین باشیم، یعنی مردم باید دانش مهندسی را در زندگی احساس کنند. برای مثال تاکسی‌های اینترنتی نمونه بارز پیشرفت تکنولوژی هستند که در رفت و آمد افراد بسیار کمک کننده بوده و این مسئله مربوط به شرکت‌های دانش بنیان و فارغ التحصیلان رشته‌های مهندسی جهت خدمت دهی آسان و رفاه جامعه است. 

وی در پایان گفت: باید ایده های پژوهشگران را تبدیل به محصول کنیم و با حمایت‌های ویژه ثروت و انگیزه آن‌ها را افزایش دهیم تا فارغ التحصیلان مهندسی هم جذب بازار کار شوند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب